Galatasaray'a transfer yasağı geldi

Galatasaray futbolda şampiyonluğa koşarken basketbol şubesinde ise işler istendiği gibi gitmiyor. Ligde normal sezonu 4. sırada tamamlayan Galatasaray Doğa Sigorta'ya bir kez daha transfer yasağı geldi.

Son yıllarda basketbolda mali sıkıntılarla boğuşan Galatasaray'a FIBA'dan kötü bir haber daha geldi. Sarı-kırmızılılarda erkek basketbol takımına  Errick McCollum, Emir Preldzic, Sinan Güler ve Austin Daye'e olan borçlardan dolayı transfer yasağı geldi.

DAHA ÖNCE DE GELMİŞTİ
Cimbom'a daha önce de Rakeem Christmas, Dwight Hardy, Scott Hopson, Alex Renfroe, Blake Schilb, Adas Juskevicius, Richard Hendrix ve Beo Basket'e olan borçlar nedeniyle transfer yasağı gelmişti.
BORÇLAR ÖDENMEK ZORUNDA
Ertuğrul Erdoğan yönetiminde bu sezon ligde iyi bir görüntü veren Galatasaray, normal sezonu 18 galibiyet - 10 yenilgiyle 4. sırada tamamlarken transfer yasağının kalkması için ödemelerin yapılması gerekiyor. Sarı-kırmızılılar transfer yasağını kaldırmaması durumunda gelecek sezon takıma takviye yapamayacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0