Galatasaray'da Gökhan Töre atağı!

galatasaray gökhan töre
Spor Toto Süper Lig’de evinde Medipol Başakşehir’i 2-1 yenerek 22. şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray, gelecek sezon için çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim’in Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Gökhan Töre’yi istiyor.

Totemle Türkiye’de yer alan habere göre; Yeni sezon öncesi ligde uygulanan yabancı oyuncu kuralının da değişme olasılığını göz önüne alan Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, geçtiğimiz günlerde Beşiktaş'ın yıldızı Gökhan Töre ile özel bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Terim, milli takımdan öğrencisi olan Töre'ye son durumunu sorarken 27 yaşındaki yıldızdan, "Yaz kampını verimli geçirirsem eskisinden de iyi olurum." yanıtı geldi.

"SANA İHTİYACIMIZ OLACAK"
Görüşme boyunca Gökhan Töre'ye yeteneklerinden kuşku duymadığını aktaran deneyimli teknik adam, önümüzdeki sezon 3 kulvarda yarışacaklarını belirterek, "Sana ihtiyacımız olacak, şimdiden bireysel çalışmalara başla" talimatını verdi. Beşiktaş cephesinin bu sezon kendisini neden kadro dışı bıraktığını bilmediğini vurgulayan Töre ise Fatih Hoca'nın bu ifadelerinin ardından rüştünü yeniden ispat etmek adına elinden geleni yapacağının sözünü verdi.

FEGHOULİ'NİN ALTERNATİFİ
Temmuz ayı itibariyle Beşiktaş ile sözleşmesi sona erecek olan Gökhan Töre'yi Sofiane Feghouli'nin alternatifi olarak düşünen Terim, transfer için yönetime olumlu rapor bildirdi.

Kariyerinde 26 kez A Milli formayı terleten yıldız oyuncu, siyah-beyazlı ekiple mukavelesinin resmi olarak sona ermesinin ardından Galatasaray ile sözleşme imzalayacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0