Badou Ndiaye ile yollar ayrılıyor!

badou ndiaye fatih terim
Spor Toto Süper Lig’de evinde Medipol Başakşehir’i 2-1 yenerek 22. şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray, gelecek sezon için çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılılarda bu sezon kiralık olarak forma giyen Badou Ndiaye ile yollar ayrılıyor.

Galatasaray’ın sezon başında Stoke City’den 750 bin euro karşılığında kiraladığı Badou Ndiaye’nin durumu belli odu. Sarı-kırmızılılarda performansı beklenenin altında kalan Ndiaye ile yollar ayrılacak. Fatih Terim’in Ndiaye yerine başka bir orta saha oyuncusu istediği öğrenilirken ayrılık kararı yıldız oyuncunun menajerine de bildirildi. 

Bunun üzerine Ndiaye’nin çok üzüldüğü öğrenildi. Menajer D’avilla ise “Stoke City yönetimi Badou’yu takımda tutmak istiyor. Stoke City ile 3 yıllık daha sözleşmesi var. Ancak oyuncum orada kalma niyetinde değil.” dedi. Ndiaye, Galatasaray’da 33 maçta 3 gol, 6 asistle oynadı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0