Galatasaray'dan TFF'ye talep!

Spor Toto Süper Lig'de bitime 3 hafta kala liderliğe yükselene ve şampiyonluk yarışında ipleri ele alan Galatasaray, ligin 32. haftasında oynanacak olan Çaykur Rizespor maçı öncesinde TFF'ye sürpriz bir talepte bulundu.

Futbol Arena'nın haberine göre; Süper Lig'in 32. haftasında Çaykur Rizespor'a konuk olacak olan Galatasaray, TFF'ye sürpriz bir talepte bulundu. Galatasaray yönetimi, ligde kalan maçların aynı gün ve aynı saatte oynanmasını talep etti. 

Sarı-kırmızılıların geçtiğimiz günlerde açıklanan maç programı sonrasında "Şampiyonluk hattındaki tüm maçlar aynı saat ve aynı gün oynansın." talebi ile federasyona başvuru yaptığı öğrenildi. Ligde son 3 haftaya girilirken Galatasaray, Başakşehir -Ankaragücü, Beşiktaş - Alanyaspor ve Galatasaray - Rizespor maçlarının zirve mücadelesi nedeniyle aynı gün ve saatte oynanmasını TFF'ye hafta içinde yaptığı başvuru ile talep etti. Ancak TFF, Galatasaray'ın bu talebini kabul etmedi ve daha önce açıklanan maç fikstürünü değiştirmedi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0