Güldeniz Önal yeniden Galatasaray'da!

Yeni sezonda kadrosunda yapılanmaya giden Galatasaray HDI Sigorta kadın voleybol takımı smaçör pozisyonunda kadrosuna önemli bir takviye gerçekleştirdi. Daha önce iki sezon Galatasaray forması giyen ancak son iki sezondur Eczacıbaşı Vitra forması giyen tecrübeli oyuncu Güldeniz Önal yeni sezonda Galatasaray HDI Sigorta'nın başarısı için mücadele edecek.

2015-2017 yılları arasında Galatasaray forması giyen ve hem saha içerisinde hem de saha dışında yaptıklarıyla takımın önemli figürlerinden birisi olan Güldeniz Önal iki sezonluk Eczacıbaşı Vitra macerasının ardından yeniden Galatasaray'a döndü. 1986 doğumlu Güldeniz kariyerinde daha önce İller Bankası (2003/08), Türk Telekom (2008/09), Vakıfbank (2009/15) formaları giyerken milli takımın da önemli isimleri arasında yer aldı. Kulüp kariyerinde 2 kez Türkiye Ligi şampiyonluğu, 3 kez Türkiye Kupası şampiyonluğu, 3 kez Süper Kupa şampiyonluğu, 2 kez Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu ve 1 kez Dünya Kulüpler Şampiyonası şampiyonluğu yaşayan tecrübeli oyuncu milli takım forması altında da 2011 Avrupa Şampiyonası’nda, 2012 FIVB Dünya Grand Prix’de ve 2017 Avrupa Şampiyonası’nda üçüncülük, 2015 Bakü Avrupa Oyunları’nda birincilik yaşadı. 

2018/19 sezonunda normal sezonu birinci sırada tamamlayan Eczacıbaşı Vitra forması altında görev yapan Güldeniz Önal, sezon başında Spor Toto Şampiyonlar Kupası'nda ve sezon ortasında Türkiye Kupası'nda şampiyon olan, play-off etabında da Vakıfbank'a finalde kaybeden takımın bir parçasıydı. Kadronun rotasyon parçalarından birisi olan ve kenardan gelerek oyuna dahil olan tecrübeli oyuncu normal sezonda oynadığı maçlarda 93 sayı üretirken, play-off aşamasında da 19 sayı üretti.

FCN Blog ailesi olarak Güldeniz Önal'a hoşgeldin diyor ve Galatasaray HDI Sigorta forması altında üstün başarılara imza atmasını temenni ediyoruz!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0