Anthi Vasilantonaki yeni sezonda Galatasaray'da!

Sultanlar Ligi'ni dördüncü sırada tamamlayan ve yeni sezonda CEV Cup'ta mücadele edecek olan Galatasaray HDI Sigorta kadın voleybol takımı kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Smaçör pozisyonuna takviye yapmaya hazırlanan Galatasaray HDI Sigorta geçtiğimiz sezon İtalya Ligi'nin en iyi smaçörü seçilen Yunan oyuncu Anthi Vasilantonaki ile her konuda anlaşma sağladı.

16 Nisan 1996 - Atina doğumlu olan Anthi Vasilantonaki, profesyonel voleybol kariyerine 2010 yılında Yunanistan 2.Ligi takımlarından Vyronas'da başladı. Burada geçen 2 yıllık maceranın sonunda Panathinaikos'a transfer olan Anthi iki yıl yeşil-beyazlı formayı giydikten sonra 2014 yılında İtalyan ekibi Imoco Volley'e transfer oldu. 2014-2016 yılları arasında Imoco Volley forması giyen Yunan smaçör, birer sezonluk Yamamay Busto ve Igor Gorgonzola Novara maceralarının ardından 2018/19 sezonunu bir başka İtalyan kulübü Lardini Filottrano'da geçirdi.

Smaçör orjinli olmasına rağmen pasör çaprazı ve köşe oyuncusu pozisyonlarında da oynayabilen 23 yaşındaki Yunan oyuncu 1.95'lik boyuna rağmen smaç yüksekliğinde 3.05'e yükselirken, blokaj tehdidi olarak da 2.85'e uzanıyor. Yunanistan milli takımının da gelecek vaadeden önemli isimlerinden birisi olan Vasilantonaki, sezon boyunca hücumda ürettiği 347 sayı ile ligin en skorer 3.smaçörü olarak yer aldı.

FCN Blog ailesi olarak Anthi Vasilantonaki'ye hoşgeldin diyor ve Galatasaray HDI Sigorta forması altında üstün başarılara imza atmasını temenni ediyoruz!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0