İngiliz basını resmen açıkladı: Babel görüşmelere başladı!

Sezon sonuna yaklaştığımız son haftalarda Galatasaray yönetimi ve teknik heyet gelecek sezon için yapılacak olan takviyelerle ilgili çalışmalarına devam ediyor. En önemli adaylardan biri olarak görülen Ryan Babel ile söz kesildiği iddiaları yüksek sesle dile getirilirken, İngiliz basını konuyla ilgili flaş bir gelişme duyurdu.

Sky Sports'ta yer alan habere göre; Galatasaray'ın sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Fulham oyuncusu Ryan Babel ile görüşmelere resmi olarak başlandığı duyuruldu. Hollandalı futbolcunun Beşiktaş'tan ayrılmasına rağmen İstanbul'daki evini tuttuğu ve tekrar İstanbul'a dönmeye hazırlandığı belirtildi. Öte yandan 32 yaşındaki futbolcunun Galatasaray ile 3 yıllığına 10 milyon euro değerinde sözleşme imzalayacağı iddia ediliyor. Devre arası transfer döneminde Beşiktaş'tan ayrılıp Fulham'a transfer olan Babel, Premier Lig'de 14 maçta 5 gol kaydetmişti.

BABEL'DEN VEDA MESAJI
Transferde ismi Galatasaray ile anılan tecrübeli futbolcu, geçtiğimiz günlerde ''Maalesef takımı Premier Lig'de tutmaya yardımcı olamadım. Ama burada şans bulduğum için minnettarım ve en iyisini yapmaya çalıştım. Fulham'da çok iyi bir potansiyel var. Çok güzel bir kulüp. Kulübün teknik direktör kararının ne olacağını bilmiyorum ama bence Scott Parker iyi bir uyum yakaladı.'' sözlerini kullanmıştı. Babel'in bu sözleri, İngiliz basınında veda şeklinde yorumlanmıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0