Yönetimden Beşiktaş derbisine dev prim!

5 Mayıs günü oynanacak olan Beşiktaş derbisi için tüm hazırlıklar sürerken, Galatasaray'ın herhangi bir hata yapma lüksünün olmadığının farkına olan yönetim, oyuncuların motivasyonunu yükseltmek için maç için prim belirledi.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da derbi primi netleşti. Yönetimin, Beşiktaş maçının kazanılması halinde takım 2 milyon TL prim ödemesi yapacağı öğrenildi. Kararın yönetim ve teknik heyet tarafından ortak alındığı belirlendi.

Konyaspor deplasmanında kaybedilen 2 puan sonrası bozulan moralleri düzeltmek için yönetim kolları sıvadı. Mustafa Cengiz ve kurmayları, teknik heyetle görüşerek derbiye yönelik prim kararını ortak şekilde belirledi. Yönetim, kararı bu hafta içinde Fatih Terim ile tesislerde görüşerek oyunculara birlikte açıklayacak. Ayrıca futbolculara, gecikmiş alacaklarının bir bölümünün ödenerek motivasyonun en yükseğe çıkarılması planlar arasında.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0