Kupaya geçici çözüm bulundu!

Sivas'ta oynanılan Ziraat Türkiye Kupası'nın finalinde sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrılarak kupada 18. kez şampiyon olan Galatasaray'da karşılaşma sonrasında takım otobüsündeki kupa sayısında maç sonu yapılan düzeltme dikkat çekti. 

NTV Spor'da yer alan habere göre; ligde şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Galatasaray Türkiye Kupası Finali'nde küme düşmesi kesinleşen Akhisarspor ile karşılaştı. Sezonu çifte kupa ile kapatmak isteyen Galatasaray rakibini yenerek Türkiye Kupası'nı müzeye götürmeyi başardı. Fatih Terim'in öğrencileri mücadelede 1-0 geriye düşmelerine rağmen 3-1'lik üstünlükle kupaya uzanmayı başaran taraf oldu. Galatasaray aldığı bu sonuçla Türkiye Kupası'nı kulüp tarihinde 18.kez müzesine götürdü.

Takım otobüsünde yer alan şampiyonluk kupaları ve sayılarının yazıldığı bölümde idari menajer Şükrü Haneder, karşılaşmanın ardından Sivas'taki zafer sonrası geçici bir çözüm bulundu. Takım otobüsü üzerinde yer alan Türkiye Kupası'nın altındaki 17 sayısının üzerini spreyle çizen Haneder, kupanın altına sarı ve kırmızı sprey boyalarla 18 yazarak güncellemeyi tamamladı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0