Mbaye Diagne için alt limit 15 milyon Euro..

Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda şampiyonluğa ulaşarak duble yapan Galatasaray'da yeni sezon öncesi transfer çalışmaları başladı. Teknik direktör Fatih Terim'in talebi doğrultusunda kadrosunu güçlendirecek olan Galatasaray'da satılması muhtemel isimler de belli oluyor. FFP nedeniyle sattığı kadar harcama yapabilen Galatasaray'da devre arasında takıma katılan Mbaye Diagne için alt limit 15 milyon Euro olarak belirlendi.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Süper Lig'de bu sezon attığı 30 golle lig tarihinin en skorer yabancısı olan ve gol krallığına ulaşan Mbaye Diagne, yeni sezon için şimdiden Katar ve Suudi Arabistan kulüplerinin radarına girdi.  Sezonun ilk yarısında Kasımpaşa’da 20 gol atıp tüm dikkatleri üzerine çeken Diagne, Galatasaray’a transfer olduğu ligin ikinci bölümünde ise 10 kez rakip fileleri havalandırdı. Her ne kadar 30 gole ulaşıp rekor kırsa da, Diagne performansıyla ne taraftarı ne de teknik heyeti tam anlamıyla mutlu edebildi. Senegalli oyuncu hem tribünde hem de camiada çok eleştirildi ancak teknik direktör Fatih Terim oyuncusuna oldukça güveniyor. Yakın çevresine, “Tam hazır olmadan bize katıldı. Yeni sezonda iyi bir kamp dönemi geçirmesi halinde performansı üst düzeye çıkabilir” diyen Terim, yönetimle yaptığı görüşmede ise yüksek teklif gelirse Mbaye Diagne’nin satılmasına onay verdi.

Devre arasında 10 milyon Euro bonservis ödenerek transfer edilen Senegalli oyuncu için Galatasaray yönetimi de 15 milyon Euro'dan yüksek teklifleri değerlendirmeye alma kararı aldı. Kariyerinde daha önce Suudi Arabistan ve Çin'de forma giyen yıldız oyuncu için yaz döneminde özellikle Arap yarım adasından teklifler gelmesi bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0