Marcao: Melo'yla stillerimiz benziyor!

Galatasaray'ın ara transfer döneminde kadrosuna katılan ve gösterdiği başarılı performansla şampiyonluk getiren faktörlerin arasında yer alan Marcao, ülkesi Brezilya'da manşetlerde yer aldı. 23 yaşındaki genç savunmacı için "Galatasaray yeni Melo'sunu buldu!" başlığını atan Globo Esporte'ye özel röportaj veren Marcao, ailesiyle birlikte Galatasaray'da çok mutlu olduğunu belirtti. Marcao'nun röportajından kesitler şu şekilde..

MELO İLE TARZIMIZ BENZİYOR
Buradaki taraftarlar Brezilya’dan daha fanatik. Her olumlu sonuç sizi taraftarların gözünde çok büyük yapıyor. Çok büyük etki bırakıyor. Bu sansasyonel bir deneyim. Taraftarlar kızımla bile fotoğraf çektiriyor. Eşim ilk başlarda gelmeye çekinmişti. Ancak şu anda Türkiye’den ayrılmak istemiyor. Burada Brezilyalılara karşı büyük bir sevgi var. Takım için mücadele ettiğinizde, savaştığınızda taraftar sizi özel bir yere koyuyor. Melo’da da benzer durum vardı. Ligdeki son maçımızda benzer görüntüler oldu. Melo’ya zamanında yapılanlar bana yapıldı. Tarzımız, stilimiz benzetiliyor. Geldiğimden beri hep bu benzerliği duyuyorum. 

TERİM TAKIM İÇİNDE BİR BABA GİBİ
Terim çalıştığım en iyi hocalardan biri. Her takım Fatih Terim gibi bir teknik direktör ister. Bir baba gibi. Takım içerisinde nasıl iyi bir atmosfer yaratılır çok iyi biliyor. Abel Braga’ya çok benzetiyorum. Hep konuşup motive ediyor, bizim gibi oyuncular için bu durum fantastik. Taraftarlar da onu çok seviyor. Aralarında özel bir bağ var.

SONSUZA DEK SÜRECEK KUTLAMA HAFTASI
Çarşamba günü ilk kupa geldi. Profesyonel kariyerimde ilk finalim olması nedeniyle biraz gergindim. İyi başladık ancak 70. dakikalarda bir gol yedik. O sıralar kaybedeceğimizi düşündüm ancak 3 dakikada 3 gol attık. Geri döndük ve kupayı kazandık. Kupayı kutlamak için çok fazla zamanımız olmadı çünkü Pazar günü Başakşehir ile lig finali oynayacaktık. Tesislere döndük ve hemen çalışmalara başladık. Başakşehir kadrosunda Robinho ve Adebayor gibi isimler var. Kupadaki gibi oldu, ilk golü biz yedik ancak sonrasında oyunu domine ederek geri döndük ve kazandık. Taraftarlar için sonsuza dek sürecek çılgınca bir kutlama haftası başlamıştı. İlk kupalarım ve ikisinde de çok özel hissediyorum.

Hepimiz çok ama çok mutluyuz. Evet baskı çok fazlaydı. Çünkü Galatasaray ülkenin en iyi takımlardan biri ve hep şampiyonluk bekleniyor. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde olacağız.

TARAFTARLAR ÇILGINLAR GİBİ
Stattan antrenman sahasına normalde 30-40 dakika süren yolu 3 saatte geldik. Gerçekten çok fantastikti. Sokaklarda her yerde insanlar vardı ve kutlama yapıyordu. Ancak bu şampiyonluk partisi değil. Esas partimiz ligin son maçından sonra, Cumartesi günü stadımızda olacak. Tesislerde ve sokaklardaki eğlenceler, sadece küçük bir kutlamaydı ancak her yer tamamen doluydu. Bu çılgınca bir şey. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0