Rize maçına da 3 milyon TL prim!

Hafta sonu evinde ağırladığı ezeli rakibi Beşiktaş karşısında sahadan 2-0 galip ayrılarak Süper Lig'de bitime 3 hafta liderliğe yükselen Galatasaray'da yönetim şampiyonluk yolunda kesenin ağzını açtı. Ali Sami Yen Arena'da alınan galibiyet sonrasında soyunma odasına inen ve takıma 3 milyon TL prim verileceğini açıklayan ikinci başkan Abdurrahim Albayrak şimdi de Rize deplasmanında alınacak galibiyet için hazırlanıyor.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray’da iç sahada alınan Beşiktaş galibiyetinin coşkusu yaşanırken, yönetimin verdiği prim müjdesi futbolcuların sevincini ikiye katladı. Sarı-Kırmızılı yönetim, hafta içinde teknik heyetle görüşerek derbi galibiyeti için 2 milyon TL prim belirlemişti ancak dev mücadele sonrası soyunma odasına inen Galatasaray ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak, futbolcuların tezahüratlarına “Bir, iki, üç trilyon!” sözleriyle eşlik ederek primi bir basamak daha arttırmıştı. Yönetimin şampiyonluk yolunda hafta sonu oynanılacak olan Çaykur Rizespor deplasmanına yönelik bir motivasyon çalışması içinde olduğu ve bu karşılaşmaya özel bir prim daha belirleneceği öğrenildi.

Futbol takımından sorumlu yönetici olarak bulunan Abdurrahim Albayrak ve başkan Mustafa Cengiz'in hafta içerisinde teknik heyetle yapılacak görüşmenin ardından şampiyonluk yolunda oldukça kritik olan Rizespor galibiyetine de prim vermeyi düşündüğü belirtiliyor. Galatasaray yönetiminin derbide olduğu gibi bu maç için de 3 milyon TL prim belirlediği ve bu rakamı da Türkiye Futbol Federasyonu'ndan elde edilecek olan galibiyet priminden karşılaması bekleniyor. Süper Lig'de elde edilen her galibiyete federasyon 2.8 milyon TL prim verirken, beraberliklere de 1.5 milyon TL prim veriliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0