Ryan Donk: Çok önemli bir maça çıkacağız..

Süper Lig'de sezonun 31.haftasında hafta sonu evinde Beşiktaş'ı ağırlayacak olan Galatasaray'da bugün gerçekleştirilen antrenman öncesinde Ryan Donk basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Sezon sonunda mutlu sona ulaşmak istediklerini belirten Hollandalı oyuncu, teknik direktör Fatih Terim'e duyduğu saygıyı da dile getirdi. Ryan Donk'un açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Çok önemli bir maç bizi bekliyor. Şampiyonluk yolunda en önemli maçlardan biri olacaktır. Kendi sahamızda oynuyoruz. Maça nasıl başlayacağımız çok önemli. İyi başlamamız gerekiyor. Son maçta Konyaspor karşısında galip gelmek istedik ama gol atamadık. Herkes ne kadar odaklandığımızı gördü. Bu maça da en iyi şekilde başlayıp iyi bir sonuç almak istiyoruz. Hocamızın vereceği karar çok önemli. Her oyuncu için en iyi seçeneği o biliyor. Kendisi benden istediği sürece her pozisyonda oynamaya hazırım. Onun takdir ettiği her pozisyonda oynayabilirim. Şu anda defansta oynuyorum.

Daha önce derbide Fenerbahçe'ye karşı bir gol attım. Yeniden bir duran topta çıkıp gol atabilirim. Böyle bir hissiyatım var. Bugünlerde böyle bir gol gelebilir ama umarım forvet arkadaşlarım üzerine düşen görevi yapar, bu mutluluğu ve gururu yaşarlar. Ben de kendi pozisyonumda daha sakin olabilirim. Türkiye Ligi'nde bu tip sürprizler (3 takımın şampiyonluğa ortak olması) olabiliyor. Çok uzağa gitmemek lazım. Geçen sezon da bir anda Fenerbahçe çıktı ama şampiyonluğa, mutlu sona biz ulaştık. Şu anda yapmamız gereken 4 maçımıza iyi odaklanıp, bunları kazanarak sezon sonunda mutlu sona ulaşmak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0