Ulaş Zengin için transfer açıklaması..

Gelecek sezon kadrosunu hem gençleştirmek hem de yerli oyuncu grubunun kalitesini arttırmayı hedefleyen Galatasaray'da geçtiğimiz günlerde gündeme gelen Altay'ın savunma oyuncusu Ulaş Zengin hakkında İzmir ekibinden resmi açıklama geldi.

Radyospor'da canlı yayınlanan programa konuk olan Altay kulübünün sportif direktörü Özden Töraydın, genç oyuncunun transferi hakkında "Ulaş Zengin’le dört sezondur birlikteyim. İlk yarıdaki Gazişehir maçında iyi oynadı. Kendisine güvendiğimiz için sezon başında stopere transfer yapmadık. Ulaş için Galatasaray’dan resmi teklif gelmedi ancak 4-5 kez izlettiklerini biliyorum. Ulaş'ı birçok kişinin takip ettiğini biliyoruz. Yurt içi ve yurt dışından takımlar takip ediyor. Bonservis bedeli belirlemedik. Ulaş’ı Rıza Çalımbay izledi ve çok beğendi. Ulaş’ı Aykut Hoca da Adana Demirspor maçında izletti." ifadelerini kullandı.

Altay kulübünün altyapısında yetişen ve 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan 1997 doğumlu savunma oyuncusu Ulaş Zengin ligin ikinci yarısından itibaren oynanılan son 11 lig maçında 90 dakika sahada kaldı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0