Şampiyonluk primi belli oldu!

Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyon olarak sezonun ilk kupasını müzesine götüren Galatasaray, lig şampiyonluğu için hafta sonu evinde Medipol Başakşehir ile sezonun finalini oynayacak. Karşılaşmadan galibiyetle ayrılması halinde bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan edecek olan Galatasaray'da yönetim harekete geçti. Sivas'ta oynanılan kupa finali sonrası soyunma odasına inen başkan Cengiz ve ikinci başkan Albayrak primi de açıkladı.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da yönetim şampiyonluk için kesenin ağzını bir kez daha açtı. İki hafta önce iç sahada oynanılan Beşiktaş derbisindeki galibiyete 3 milyon TL prim veren Galatasaray yönetimi, geçtiğimiz hafta Çaykur Rize deplasmanında alınan galibiyet için de aynı ücreti belirlemişti. Akhisar’la oynanan kupa finalinden hemen önce bu primler oyuncuların hesaplarına yatırılırken, takımda konsantrasyon kaybı yaşanmasının da önüne geçilmiş oldu. Akhisar maçı sonrasında takımı kutlamak ve prim müjdesini vermek için soyunma odasına inen başkan Mustafa Cengiz ve ikinci başkan Abdurrahim Albayrak, hafta sonu oynanacak olan şampiyonluk maçında Medipol Başakşehir karşısında da primin 3 milyon TL olacağını açıkladı. Oyuncular bu rakamı her ne kadar 5 milyon TL'e çıkartmaya çalışsa da yönetim "Siz şampiyon olun, biz gereğini yaparız." cevabıyla oyuncuların talebine yeşil ışık yaktı.

OYUNCULAR KAMPA GİRMEK İSTEDİ
Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyonluğa ulaşan Galatasaraylı oyuncular artık tamamen Süper Lig’deki şampiyonluk maçına odaklanmış durumda.. Öyle ki, rutin programda olmamasına rağmen, futbolcular kendi istekleriyle Sivas dönüşünde Florya Metin Oktay Tesisleri’nde kampa girdi. Oyuncuların kendi aralarında şampiyonluktan başka bir şey konuşmadıkları, Başakşehir analizini de dört gözle bekledikleri belirtiliyor. Futbolcuların bu istek ve arzusu, kuşkusuz en çok da takımın teknik patronu Fatih Terim’in yüzünü güldürüyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0