Şampiyonluk heyecanı sardı..

Süper Lig'de şampiyonluk için geri sayıma geçen Galatasaray, ligin 33. haftasında en yakın takipçisi Medipol Başakşehir'i evinde ağırlayacak. Rakibi karşısında sahadan 3 puanla ayrılması halinde şampiyonluğunu ilan edecek olan Galatasaray'da kadroda yer alan bir çok oyuncu kariyerinde ilk kez lig şampiyonluğu yaşayacak olmanın heyecanını yaşıyor.

Lider Galatasaray, en yakın takipçisi Medipol Başakşehir ile evinde oynayacağı karşılaşmayı adeta iple çekiyor. Süper Lig'de sezonun final maçı olarak tanımlanan karşılaşmada Galatasaray sahadan 3 puanla ayrılması durumunda 22. lig şampiyonluğunu ilan ederken, beraberlik halinde son haftaya da avantajlı girme fırsatını elinde bulunduruyor. Teknik direktör Fatih Terim önderliğinde şampiyonluk yürüyüşünü sürdüren Galatasaray'da federasyona bildirilen listede yer alan 15 oyuncu ise kariyerinde ilk kez lig şampiyonu olacak olmanın heyecanını yaşıyor. Galatasaray'da bu sezon listede yer alan genç oyuncular Batuhan Şen, İsmail Çipe, Celil Yüksel, Yunus Akgün ve Atalay Babacan'ın bu sezon kadroya dahil edilen Marcao, Luyindama, Emre Taşdemir, Ömer Bayram, Badou Ndiaye, Emre Akbaba, Henry Onyekuru ve Mbaye Diagne kariyerlerindeki ilk lig şampiyonluğunu yaşayacak.

Galatasaray'da mevcut kadro içerisinde en çok lig şampiyonluğu yaşayan isimler ise takım kaptanları Fernando Muslera ve Selçuk İnan oldu. Tecrübeli isimler Galatasaray forması altında 8. sezonlarını geride bırakırken daha önce 4 kez lig şampiyonluğu yaşadılar. Galatasaray'ın bu sezon şampiyonluğa ulaşması halinde tecrübeli isimler 5. lig şampiyonluğuna ulaşırken, tabir-i caizse armanın üzerindeki 1 yıldızın kazanılmasında direkt etki etmiş olacaklar.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0