Fatih Öztürk'ten transfer açıklaması!

Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyonluğa ulaştıktan sonra Süper Lig'de de yoluna emin adımlarla ilerleyen Galatasaray, gelecek sezon için kadrosunu güçlendirme çalışmalarını da bir yandan sürdürüyor. Teknik direktör Fatih Terim'in talebi doğrultusunda Fernando Muslera'nın arkasına tecrübeli bir yedek kaleci arayan Galatasaray'da uzun süredir gündeme gelen Fatih Öztürk, kupa finali sonrasında transferi için açıklamalarda bulundu.

Sivas'ta oynanılan kupa finali sonrasında Habertürk gazetesine açıklamalarda bulunan Fatih Öztürk, uzun süredir kadro dışı kaldığı Akhisar Belediyespor'dan sezon sonunda ayrılacağını belirtirken isminin sık sık Galatasaray ile anılması üzerine "Galatasaray’la adımın anılması mutluluk verici.. Sezon sonu Akhisar’la kontratım bitiyor. Her şeyin hayırlısı diyelim. Kupa törenine çıkmama nedenimiz Galatasaray’a karşı bir şey değil. Federasyona ve hakemlere karşı sezon boyunca yapılanlardan dolayı tepki göstermek için çıkmadık. Koridorda kendilerini bekledik ve tebrik ettik zaten.. Hatta Fatih hoca da ‘Size yakışan da buydu’ dedi." ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0