Scout ekibi U20 Dünya Kupası'na gidiyor!

Sezon başında Henry Onyekuru, devre arasında Marcao ve Christian Luyindama transferlerinin yanı sıra son olarak Nijerya'nın genç savunmacısı Valentin Ozornwafor transferinde de başrolde yer alan Galatasaray scout ekibi çifte şampiyonlukla taçlanan sezonun önemli mimarları arasında yer alıyor. Transferde nokta atış yapan gözlemci ekibinin iki üyesi önümüzdeki günlerde Polonya'da başlayacak olan U20 Dünya Kupası'nı da yerinden takip edecek.

Son dönemde transferde nokta atışı hamleleriyle dikkat çeken Galatasaray'da hiç kuşkusuz transferin en önemli detaylarından birisi scout ekibinin her oyuncu hakkında hazırlamış olduğu ayrıntılı raporlar olurken, teknik direktör Fatih Terim arka plandaki isimsiz kahramanların hakkını her seferinde dile getirerek övgüyle bahsetmişti. Son olarak Nijeryanın gelecek vaadeden önemli stoperlerinden birisi olan Valentin Ozornwafor transferinde başrol oynayan Galatasaray scout ekibi, 23 Mayıs - 15 Haziran 2019 tarihleri arasında Polonya'nın ev sahipliğinde düzenlenecek olan U20 Dünya Kupası'nı yerinden takip edecek.

FIFA tarafından scoutların ayrı olarak akredite edildiği turnuvada Türkiye'den turnuvayı yerinde izleyecek tek kulüp olacak olan Galatasaraylı yetkililer, yeni genç yeteneklerin keşfinden daha çok uzun süredir takip ettiği isimlerin son durumlarını turnuvada görecekler.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0