YARIŞMA | Şampiyonluk t-shirti..

Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'ın şerefine, 34 hafta süren şampiyonluk yolculuğuna FCN Blog'u okuyarak eşlik eden takipçilerimize şampiyonluk t-shirti hediye ediyoruz! Kazanmak için yapmanız gerekenler ise oldukça basit..

Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'ın şerefine bizlerde yaklaşık 1 ay boyunca sürecek olan hediye dağıtımı gerçekleştireceğiz. Şampiyonluğun hatrına takipçilerimize hediye edeceğimiz ilk ürünümüz, şampiyonluk sonrası satışa çıkan #1likte Olanların Şampiyonluğu t-shirti olacak. Yarışmamıza katılmanız için yapmanız gerekenler oldukça basit.



2 Haziran Pazar gününe kadar sürecek olan katılım süresinin sonunda gerçekleştirilecek olan çekilişle FCN Blog takipçisi bir taraftarımız bizden şampiyonluk hediyeleri serisinin ilkini kazanmış olacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0