Yerli taaruzunda ilk alternatif Taylan Antalyalı..

Süper Lig'in şampiyonu Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim yeni sezon öncesi kurmaylarıyla birlikte çalışmalarını sürdürürken, yeni sezonda birinci öncelik yerli rotasyonunu güçlendirmek olacak. Bu doğrultuda çalışmalarını gerçekleştiren teknik heyetin listesinde Süper Lig'e veda eden Erzurumspor'da başarılı bir sezon geçiren Taylan Antalyalı var. 

Yeni sezonda kadrosundaki yerli oyuncu kalitesini arttırmayı hedefleyen Galatasaray'da gündeme gelen isimlerden birisi de, Fatih Terim'in bir süredir takip ettiği genç orta saha oyuncusu Taylan Antalyalı oldu. Bu sezon Büyükşehir Belediye Erzurumspor forması altında 31 maçta 6 gol - 3 asistlik performans sergileyen 24 yaşındaki oyuncu, gösterdiği istikrarlı performans sonrasında takımı küme düşmesine rağmen kendisini Süper Lig'de tutabilir. 

Emre Akbaba'nın uzun sürecek olan sakatlığı ve akademiden yetişen oyuncuların dışında kadrosunda doğru düzgün yerli alternatif bulunmayan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim kulübenin de zenginleştirilmesini istiyor. Teknik heyetin bu talebi doğrultusunda 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan Taylan için teklif götürmeye hazırlanan Galatasaray yönetimi, kadroda düşünmediği bazı isimleri bu transferde takas olarak değerlendirmek istiyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0