Sinan Gümüş eşyalarını topladı!

Süper Lig'de şampiyon olan Galatasaray'da sezonun ilk ayrılığı gerçekleşiyor. Sezon sonunda sözleşmesi sona eren ve bir süredir yönetimle yaptığı görüşmelerde istediği rakamı alamayan Sinan Gümüş takımdan ayrılan ilk isim olacak. 25 yaşındaki oyuncunun İstanbul'daki evini boşalttığı iddia ediliyor!

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da bir süredir merak konusu olan Sinan Gümüş dönemi sona erdi! 5 sezon önce Stuttgart 2 takımından transfer edilen forvet oyuncusu ile yollar ayrıldı. Şampiyonluk kutlamasına Fatih Terim'den izin alarak katılmadığı belirtilen oyuncu İstanbul'daki evini boşaltarak Almanya'ya ailesinin yanına gitti. Bu sezon toplam 30 maçta şans bulan hücum oyuncusu 5 gol - 2 asistlik performans sergilemişti. Sinan Gümüş'ün adı bir süredir Serie A ekibi Genoa ile anılıyordu.

Galatasaray'da yıllık 650bin Euro alan Sinan Gümüş'e yıllık 900bin Euro ücret üzerinden yeni sözleşme teklif etmiş ancak Sinan Gümüş rakamı az bulduğu için kabul etmemişti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0