Yönetim formaya sponsor arıyor!

Süper Lig'de üstüste ikinci kez şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'da yönetim bu başarıyı mali olarak taçlandırmak istiyor. 2016 yılında forma sponsoru NEF ile imzalanan sponsorluk anlaşması sona eren Galatasaray'da yönetim formaya sponsor arıyor. Mustafa Cengiz yönetimi ana sponsorluk için taban fiyat olarak 6 milyon Dolar rakamını belirlerken, mevcut sponsor NEF'i de formanın farklı bir bölgesine almayı planlıyor.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Süper Lig’de ve Türkiye Kupası’nda mutlu sona ulaşıp çifte zafer yaşayan Galatasaray kasada da kazanıyor. Başkan Mustafa Cengiz ve yönetimi, uzun yıllar sonra kulübü finansal anlamda artıya geçirirken, geçtiğimiz yıl Mayıs ayında UEFA ile yapılan FFP anlaşmasının şartlarını da eksiksiz yerine getirdi. Sarı-Kırmızılı yönetim sırf şampiyonluk kutlamalarından bile 6.5 milyon TL gelir sağlarken, bunun 1.5 milyon TL’si sponsorlar vasıtasıyla elde edildi.

ESAS HEDEF KATAR
Yönetim sponsorluk görüşmelerini sürdürürken, gündemdeki ana konu forma göğüs reklamı.. NEF ile anlaşması sona erecek olan Galatasaray, yeni bir sponsor arıyor. Özellikle Katar merkezli önemli firmalarla temas kurulurken, toplamda 4-5 şirketle görüşme yapıldığı öğrenildi. Yönetim, 4 yıldızlı Galatasaray formasında 1 sezon yer almanın bedelini 6 milyon Doolar yani yaklaşık 36 milyon TL olarak belirledi. Bu sezon Galatasaray'a yıllık 11 milyon TL ödeme yapan NEF’in ise formanın farklı bir yerine geçmesi bekleniyor.

Hatırlanacağı üzere, 2016 yılında Galatasaray ve NEF arasında sponsorluk anlaşması imzalanmış ve bu anlaşma 3 yıl boyunca performans - şampiyonluk primleri dahil olmak üzere 52 milyon TL değerindeydi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0