Zalgiris Kaunas'ın radarında Nigel Hayes var..

Galatasaray Doğa Sigorta erkek basketbol takımının sezon başında gerçekleştirdiği yapılanmanın sonrasında bir yıllık sözleşme imzaladığı Amerikalı oyuncu Nigel Hayes sezon içinde gösterdiği başarılı performansın ardından Avrupa'nın önemli takımlarının dikkatini çekmeyi başardı.

Sportando editörü Orazio Cauchi'nin haberine göre; bu sezon THY Euroleague'de play-off oynayan ancak adını Final Four'a yazdıramayan Litvanya ekibi Zalgiris Kaunas gelecek sezon için Nigel Hayes ile ilgileniyor. Sarunas Jasikevicius'un baş antrenörlüğünü yaptığı yeşil-beyazlı takım bu sezon Litvanya Ligi'nde de normal sezonu lider olarak tamamladı ve şampiyonluğun en büyük adayı konumunda yer alıyor. 

Nigel Hayes bu sezon Galatasaray Doğa Sigorta forması altında normal sezonda çıktığı 29 maçta 30 dakika sahada kaldı ve maç başına 12.5 sayı - 5.4 ribaund - 2.1 asist ve 1.1 top çalma istatistiklerini yakaladı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0