Banega, Galatasaray'a çok yakın

Spor Toto Süper Lig'de sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde de başarılı olabilecek bir kadro kurmak için çalışmalarına hız verdi. Ryan Babel ile imza aşamasına gelen Cimbom, Ever Banega'yı da kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Fox Sports muhabiri Jorge Baravalle'nin iddiasına göre; Galatasaray, Ever Banega'yı kadrosuna kattı. Cimbom bu transferi hafta içinde açıklayacak. Galatasaray, Arjantinli yıldız ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak. Galatasaray, Banega transferi için Sevilla'ya 4 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.

BANEGA'YA YILLIK 3.5 MİLYON
Daha önce FCN Blog'da çıkan özel haberde de Galatasaray yönetiminin Banega ile yıllık 3.5 milyon euro karşılığında 3 yıllık anlaştığı duyrulmuştu. Haberimizde yönetimin Arjantinli oyuncu için Sevilla'ya 4 milyon euro bonservis bedeli önerdiği ve Sevilla'nın yanıtını beklediği da ifade edilmişti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0