Belçika basını transferi açıkladı!

Galatasaray'ın ara transfer döneminde Standart Liege takımından satın alma opsiyonuyla birlikte kiraladığı Kongolu savunma oyuncusu Christian Luyindama için Belçika basınında flaş bir haber gündeme geldi. Başarılı oyuncunun sözleşmesinde bulunan opsiyonun ödendiği ve Kongolu oyuncunun 4 yıllık sözleşme imzaladığı açıklandı.

Belçika basınında yer alan haberlere göre; Galatasaray ara transfer döneminde satın alma opsiyonuyla birlikte kadrosuna kattığı Christian Luyindama'nın bonservisini satın aldı. Haber içeriğinde kış döneminde 3 milyon Euro kiralama bedeli ve 5 milyon Euro satın alma bedeliyle birlikte transferin son gününde kadroya katılan Luyindama'nın opsiyonunun ödendiği belirtilirken, 4 yıllık sözleşme imzalanan başarılı stopere de yıllık 1.2 milyon Euro ödendiği yazıldı.

Teknik direktör Fatih Terim'in ısrarla takımda kalmasını istediği Kongolu oyuncunun toplam maliyetinin 8 milyon Euro olduğuna dikkat çekilirken, Luyindama'nın elde edilen şampiyonlukta da önemli bir yere sahip olduğu belirtildi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0