İmparator'un yeni gözdesi Gökay Güney..

Yeni sezon öncesi çalışmalarına 1 Temmuz'dan itibaren başlaması beklenen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, kampa götüreceği genç isimler üzerine çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz sezon başında altyapıdan Ozan Kabak'ı savunmanın merkezine monte eden deneyimli teknik adamın bu sezon yeni gözdesi ise Gökay Güney olacak.

2017 yılında dördüncü kez Galatasaray'ın başına geçtiğinde altyapıdan bazı isimleri özellikle takip ettiğini ve gelecek yıllarda mutlaka şans tanıyacağını belirten İmparator Terim, sezonun son etabında 2000 doğumlu Ozan Kabak'ı sahaya sürerek taraftarlarla tanıştırmıştı. 2018-19 sezonu öncesinde savunmaya takviye yapmayı düşünen ancak Ozan Kabak'ın durumunu görmek istediğini belirten İmparator, genç oyuncunun sakatlığı nedeniyle kampı kaçıracak olmasına da üzüldüğünü dile getirmişti. 6 aylık performansın ardından Ozan Kabak'ı kulüp tarihinin en yüksek bonservis bedeliyle gönderen Galatasaray'da yeni sezon kadroda bulunması beklenen isimlerin başında Gökay Güney geliyor. Sezon sonunda 5 yıllık yeni sözleşmeye imza atan genç oyuncudan beklentileri olduğunu belirten Terim, yönetime de bu fikrini belirtmesi yüzleri güldürdü.

1999 doğumlu Gökay bu sezon zaman zaman A takımın maç kadrosunda yer alırken, U21 Süper Ligi'nde şampiyon olan U21 takımının en önemli isimlerinden birisiydi. Genç oyuncu U21 Süper Ligi'nde bu sezon 28 maça çıkarken, UEFA Gençlik Ligi'nde de 5 maçta forma giydi. Teknik direktör Fatih Terim tarafından bu sezon Türkiye Kupası'nda oynanılan 4 maçta şans bulan Gökay, ligde sezonun 18. haftasında Ankaragücü karşılaşmasında da 84. dakikada oyuna dahil olmuştu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0