Yunus Akgün için Lazio iddiası..

Yeni sezon öncesinde kadrosundaki yerli rotasyonunu güçlendirmek isteyen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim altyapıdaki isimleri yakından takip ederken, 2000 doğumlu Yunus Akgün için Avrupalı kulüplerin ilgisi devam ediyor. İsmi uzun süre Belçika ekibi Anderlecht ile anılan genç kanat oyuncusu için İtalyan kulübü Lazio'nun ilgisi olduğu iddia edildi.

İtalyanların dünyaca ünlü Corierre dello Sport gazetesi'nde yer alan habere göre; uzun süredir Yunus Akgün'ü takip eden Laziolu yetkililerin transfer için harekete geçtiği iddia edildi. Sezon başında teknik direktör Fatih Terim tarafından A takım kadrosuna alınan ve rotasyonda şans bulan genç oyuncu için devre arasında Belçika kulübü Anderlecht transfer girişiminde bulunmuş ancak sonuç alamamıştı. İtalyan kulübünün scoutlarının uzun süredir Yunus Akgün'ü takip ettiği ve son olarak U21 Milli Takım maçlarında da izlediği iddia edilirken, hazırlanan rapor doğrultusunda Lazio kulübünün yetkililerinin transfer için harekete geçtiği belirtildi. İtalyan medyasının "Büyük Potansiyel" olarak tanımladığı 19 yaşındaki Yunus Akgün için başkent ekibinin yaz döneminde Galatasaray'ın kapısını çalacağı belirtilirken, teknik direktör Fatih Terim'in bu transfere vereceği cevap merak ediliyor. 

Teknik direktör Fatih Terim tarafından bu sezon A takım kadrosuna alınan ve sezon başında Akhisar Belediyespor ile oynanılan Süper Kupa maçında sonradan oyuna dahil olarak Galatasaray formasıyla ilk kez A takım maçına çıkan genç oyuncu Süper Lig'de 11, Türkiye Kupası'nda 6, Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nde 2 maçta şans buldu. Yunus Akgün bu karşılaşmalarda 4 gol - 3 asistlik performans sergilerken, attığı gollerin tamamı Türkiye Kupası maçlarında geldi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0