Ever Banega için son teklif yapıldı!

Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde de başarılı olabilecek bir takım kurmak için transfer çalışmalarına tam gaz devam eden Galatasaray'da gündemin ilk sırasında Ever Banega yer alıyor. Cimbom, Arjantinli yıldızın transferini bitirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Dünyaca ünlü gazete La Gezzetta dello Sport'ta yer alan habere göre; Galatasaray, Banega transferini bitirmek için düğmeye başladı. Sevilla ve Arjantinli yıldız ile görüşmelerini sürdüren Cimbom, son teklifini yaptı. Banega'ya son olarak yıllık 4.5 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme teklif etti.

19 GOLE KATKI YAPTI
Banega bu sezon Sevilla formasıyla 51 maçta forma giydi. Arjantinli yıldız bu karşılaşmalarda 8 gol atarken 11 de asist üretti.  30 yaşındaki oyuncu 65 kez Arjantin milli takımında forma giydi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0