Galatasaray'dan Aboubakar için servet

Vincent Aboubakar
Süper Lig'de üst üste 2. kez şampiyonluğa ulaşan Galatasaray gözünü Avrupa'ya dikti. Şampiyonlar Ligi'nde de başarılı olmak isteyen Cimbom, transfer çalışmalarını bu doğrultu da sürdürürken Vincent Aboubakar için yapılan teklif ortaya çıktı.

Portekiz basınından Sport TV'nin haberine göre; Galatasaray, Aboubakar için Porto'ya 2.5 milyon Euro kiralama bedeli ve 7.5 milyon Euro'luk satın alma opsiyonlu teklifini iletti. Aboubakar'a ise yıllık 3 milyon Euro önerildi. Porto bu teklife henüz olumlu veya olumsuz bir geri dönüş yapmadı.

Bu sezon sakatlığı nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalan 27 yaşındaki Kamerunlu forvet yalnızca 11 maçta forma giydi. Aboubakar bu karşılaşmalarda 4 kez gol sevinci yaşarken 2 de asist üretti. Tecrübeli oyuncu ülkemizde 2016-2017 sezonunda Beşiktaş forması giymişti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0