Fernando, Sevilla'ya gidiyor

Spor Toto Süper Lig'de üst üste 2. kez şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'da kritik oyunculardan biri olan Fernando, La Liga'ya gidiyor. Brezilyalı yıldız Sevilla ile her konuda anlaştığını ve İspanya'ya gitmek istediğini yönetime bildirdi.

Hürriyet gazetesinin haberine göre; Transfer çalışmalarına tam gaz devam eden Galatasaray'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Fernando yönetim ile yaptığı görüşmede Sevilla ile anlaştığını ve La Liga'ya gitmek istediğini söyledi. Bu gelişme üzerine Galatasaray'ın transfer etmek istediği Ever Banega için yapılan pazarlıklarda farklı bir rotaya girildi. 

FERNANDO - BANEGA TAKASI
Mbaye Diagne'yi 16 miylon euroya satarak buradan gelecek paranın 5 milyon eurosuna Ever Banega'yı almanın hesaplarını yapan Galatasaray, Fernando'nun  Sevilla ile anlaşması üzerine takas formülünü devreye soktu. Galatasaray, Sevilla'ya Banega-Fernando takasını önerdi. İspanyolların kararı hafta içinde belli olacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0