Lazio, Yunus Akgün'ün peşinde

Fatih Terim'in göreve gelmesiyle beraber A Takıma yükselen ve geçtiğimiz sezon zaman zaman ligde ve kupada forma şansı bulan Yunus Akgün'ün peşini İtalyanlar bırakmıyor. Lazio, Yunus Akgün'ü kadrosuna katmak için Galatasaray ile görüşüyor.

Repubblica'da yer alan habere göre; İtalya Serie A ekiplerinden Lazio, Galatasaray'ın genç yeteneği Yunus Akgün'ü kadrosuna katmak istiyor. Lazio yetkilileri bu transferi bitirmek için İstanbul'a geldi. İtalyan ekibinin Yunus için Galatasaray'a 4 milyon euro bonservis bedelinin yanı sıra 2 milyon euro da bonus teklif edeceği konuşuluyor.

20 MAÇTA ŞANS BULDU
Yunus Akgün bu sezon Galatasaray'da 11 Süper Lig, 6 Türkiye Kupası, 1 Süper Kupa, 1 Şampiyonlar Ligi ve 1 de UEFA Avrupa Ligi maçı olmak üzere toplam 20 maçta görev aldı. 18 yaşındaki genç yetenek bu karşılaşmalarda 4 gol atarken 3 de asist üretti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0