Ryan Babel en çok kazanan Hollandalı!

Galatasaray'ın yıllık 2.5 milyon euro garanti ücret ve 2 milyon euro da imza parası karşılığında 3 yıllığına kadrosuna kattığı Ryan Babel, geçmişte Kasımpaşa ve Beşiktaş'tan kazandığı ücretlerde hesaba katılınca Türkiye'de en çok kazanan Hollandalı futbolcu unvanının sahibi oldu.

Ülkemizde daha önce Kasımpaşa ve Beşiktaş formaları giyen Ryan Babel, geçtiğimiz gün yıllık 2.5 milyon euro garanti ücret ve 2 milyon euro da imza parası karşılığında kendisini Galatasaraylı yapan sözleşmeye imza attı. Hollandalı yıldız kontratını tamamlaması halinde Cimbom'dan 9.5 milyon euro kazanacak. Ryan Babel'in Kasımpaşa ve Beşiktaş'tan kazandığı ücretlerde hesaplanınca tecrübeli oyuncu Türkiye'de en çok para kazanan Hollandalı futbolcu olacak.

SNEİJDER İKİNCİ SIRADA
Ryan Babel'in hemen ardından 2013-2017 yıllarında Galatasaray'da oynayan Wesley Sneijder geliyor. Sneijder, Galatasaray'da 4 yıl boyunca toplam 16.8 milyon euro kazandı. 2015-18 yılları arasında Fenerbahçe'de oynayan Robin van Persie de sarı lacivertli kulüpten 3 yılda 13.8 milyon euro aldı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0