Galatasaray, Brahimi'ye teklifini yaptı

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde başarılı sonuçlar alabilecek bir takım kurmak için kolları sıvıyan Galatasaray yönetimi, Porto ile sözleşmesi sona eren Yacine Brahimi ile görüşüyor. Sarı-kırmızılılar Cezayirli futbolcuya 4 yıllık sözleşme teklif etti.

Önümüzdeki sezon da ligde şampiyonluğa ulaşmak isteyen Galatasaray, kaliteli bir kadro kurmak için çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Transferde önceliği bonservisi elinde olan futbolculara veren sarı-kırmızılılar Fatih Terim'in talebi doğrultusunda Porto'dan ayrılan Yacine Brahimi ile temasa geçti.

29 yaşındaki tecrübeli futbolcu ile görüşmelere başlayan Galatasaray, Cezayirli yıldıza 4 yıl için toplam 14 milyon euro garanti ücret önerirken bunun yanında başarı ve performans bonusunu da teklif etti. Cimbom'dan imza parası da isteyen yıldız ismin kararını Afrika Kupası'ndan sonra yönetime bildireceği öğrenildi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0