Galatasaray'da Talisca bombası

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olacak bir kadro kurmak isteyen Galatasaray, Beşiktaş'ın eski yıldızı Anderson Talisca'yı gözüne kestirdi. Sarı-kırmızılı yönetim Brezilyalı oyuncuyu kiralamak için kulübü ile temasa geçti. Cimbom yıldız oyuncunun maliyetini sponsor desteğiyle karşılamanın planını yapıyor.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Beşiktaş’a veda ettikten sonra kariyerine Çin’de devam eden Talisca, Şampiyonlar Ligi’nde en az çeyrek final hedefiyle yola çıkan Aslan’ın transfer gündemine geldi.

Sarı-kırmızılılar, Guangzhou’da yıllık 7 milyon Euro kazanan 25 yaşındaki futbolcunun maliyetini, sponsor desteğiyle karşılamayı planlıyor. Geçtiğimiz sezon Emre Akbaba transferini üstlenen Nef firmasının, bu transferde de Galatasaray’a yardımcı olması bekleniyor.

Teknik direktör Fatih Terim’e, Devler Ligi macerası öncesi büyük bir hediye vermek isteyen Galatasaray Yönetimi, Talisca için öncelikle kiralama formülünü devreye sokacak. Türkiye’ye gelmeye çok sıcak bakan Sambacı’nın menaceri Carlos Leite ile temaslar şimdiden kuruldu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0