Galatasaray, Bruma'yı istiyor

bruma
Spor Toto Süper Lig'de 22. şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray gelecek sezon Avrupa'da başarılı olabilecek bir kadro kurmak için çalışmalarına hız verdi. Sarı-kırmızılılar eski futbolcusu Bruma'yı kadrosuna katmak istiyor.

Galatasaray'da transfer çalışmaları tam gaz sürüyor. Ryan Babel ve Douglas transferlerinde sona yaklaşan Aslan, Henry Onyekuru'yu takımda tutmak isterken, Everton'dan gelen kötü haberle rota Almanya'ya döndü. 

ROTA BRUMA'YA DÖNDÜ
Everton, Onyekuru'yu bu kez kiralamak yerine ya oynatmayı ya da bonservisiyle birlikte satmayı planlıyor. Bu gelişme üzerine Galatasaray, rotasını Bruma'ya çevirdi. Cimbom, eski oyuncusunu kiralamak için Leipzig’le temasa geçti.

bruma galatasaray

BRUMA DA GELMEK İSTİYOR
Bu sezon beklediği şansı bulamayan, ligde sadece 14 maçta 548 dakika oynayabilen Bruma, Şampiyonlar Ligi faktörünü de göz önünde bulundurarak, bir kez daha Galatasaray forması giyme fikrine çok sıcak bakıyor. 

Galatasaray Yönetimi, Leipzig’in Şampiyonlar Ligi’ne kalmasıyla, Bruma’nın satış kontratında yer alan 500 bin Euro’luk ödemeyi almak yerine, oyuncuyu 1 sezonluğuna kiralama teklifini iletti.  Almanlar kabul ederse, 24 yaşındaki Portekizli futbolcunun tekrar Galatasaray forması giymesine yüksek ihtimal gözüyle bakılıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0