Galatasaray, Jimmy Durmaz ile anlaştı

jimmy durmaz
Spor Toto Süper Lig'de 22. şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray, kadrodaki yerli futbolcu kalitesini arttırmak için hamleler yapıyor. Gökhan Töre ve Şener Özbayraklı'yı gündemine alan sarı-kırmızılıların, Jimmy Durmaz'ı da istediği ortaya çıktı. 

Sabah gazetesinin haberine göre; FFP sebebiyle transferde önceliği bonservisi elinde olan futbolculara yönelen Cimbom, Babel, Douglas, Gökhan Töre ve Şener Özbayraklı'nın aldından Jimmy Durmaz'ı da radarına aldı. Bu sezonu Fransa Ligue 1 ekiplerinden Toulouse'da geçiren 30 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi sona erdi.

JİMMY DURMAZ İLE ANLAŞMA TAMAM
Jimmy Durmaz'ın, Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle Galatasaray'dan gelen teklife hiç düşünmeden "Evet" dediği öğrenildi. Bu transferin gerçekleşmesinde kadrodaki kaliteli yeri oyuncu sayısının azlığının etken olduğu belirtildi.

jimmy durmaz sweden
4 GOL, 1 ASİST YAPTI
İsveç Milli Takımı'nın formasını düzenli olarak giyen Jimmy Durmaz, hücum hattının her bölgesinde görev yapabiliyor. 30 yaşındaki futbolcu Toulouse'da 37 maçta görev yaparken 4 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0