Vedat Muriqi, Galatasaray'ı istiyor

vedat muriqi
Spor Toto Süper Lig'de 22. şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray, transfer çalışmalarına devam ederken gündemdeki isimlerden biri olan Vedat Muriqi'nin gönlündeki takım ortaya çıktı. Fenerbahçe'nin de listesinde bulunan Kosovalı forvet, Şampiyonlar Ligi faktörü sebebiyle Cimbom'u istiyor.

Milliyet gazetesinin haberine göre; Çaykur Rizespor forması giyen Vedat Muriqi, transferde tercihini Galatasaray'dan yana kullanmak istiyor. Fenerbahçe'nin de uzun süredir istediği Kosovalı golcü, Cimbom'un ilgisini duyunca sarı-kırmızılı formayı giymek istediğini menajeri Haluk Canatar ve yakın çevresine aktardı. 

vedat muriqi
FATİH TERİM İLE ÇALIŞMA DÜŞÜNCESİ BENİ HEYECANLANDIRIYOR
Konuya ilişkin çevresiyle konuşan Vedat'ın, "Fenerbahçe de Galatasaray da çok büyük kulüpler. Ancak sarı-kırmızılıları tercih etmem için birçok nedenim var. Her şeyden önemlisi, Galatasaray formasıyla hayallerime kavuşabilirim. Kendimi geliştirebilir ve daha iyi yerlere gelebilirim. Şampiyonlar Ligi'nde yer alan ve her zaman başarı odaklı bir teknik direktörleri var. Fatih Terim gibi bir hoca ile çalışma düşüncesi bile beni heyecanlandırıyor. Fenerbahçe'de beni bir belirsizlik bekliyor. Transferde benim tercihim belirleyici olacaksa Galatasaray bana daha uygun" dediği öğrenildi.

BONSERVİSİNE 7 MİLYON EURO İSTENİYOR
Çaykur Rizespor, Vedat Muriqi için 7 milyon euro bonservis bedeli talep ederken Galatasaray, Karadeniz ekibine 2.5 milyon euro teklif etmişti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0