Galatasaray, Fatih Kuruçuk ve Ufuk Akyol'a talip

Spor Toto Süper Lig'de üst üste 2. kez şampiyon olan Galatasaray'da transfer gündemine sürpriz isimler geldi. Bu sezon Spor Toto 1. Lig'e yükselen Fatih Karagümrük'ün genç oyuncuları Fatih Kuruçuk ve Ufuk Akyol ile Galatasaray'ın ilgilendiği ortaya çıktı. 

Fatih Karagümrük Kulübü Başkanı Süleyman Hurma, Andolu Ajansı'na yaptığı açıklamada, "Ufuk Akyol'u, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve birçok kulüp istiyor. Fatih Kuruçuk ve Ufuk Akyol için 'Üç büyükler'den teklif aldık. Ancak iki oyuncuyu da satmayı düşünmüyoruz." ifadelerini kullandı. 

Süleyman Hurma, Fatih Kuruçuk için İtalyan ekibi Genoa'dan transfer teklifi aldıklarını da dile getirirken "Fatih Kuruçuk için Genoa'dan teklif aldık. Oyuncuyu bu sezon satmayı düşünmüyoruz. Şampiyon olacak bir kadro kuracağız. Fatih Kuruçuk bizim için çok değerli." sözlerini söyledi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0