Javier Hernandez'den transfer açıklaması!

Mbaye Diagne'nin satılmasının ardından hücum hattının değişmesi beklenen Galatasaray'da gündemdeki isimlerden birisi olan Javier 'Chicharito' Hernandez geçtiğimiz günlerde transfer dedikoduları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Meksikalı oyuncu Javier Hernandez transfer süreciyle ilgili olarak kendi ülkesinin basınına yaptığı açıklamalarda "Sezon bitmeden önce WestHam yönetimiyle bir karar aldık ve ayrılığın en doğru seçenek olduğu konusunda uzlaştk. Menajerim Roman, benim için bana uygun olan büyük bir kulüp arıyor. Eğer transfer dönemi içerisinde böyle bir kulüp bulamazsak West Ham United'da bir yıllık kontratım devam ediyor, orada kalırım. Ancak anlaşma sağlanırsa transferim çok daha kolay olur." ifadelerini kullandı.

MALİYETİ EL YAKIYOR
Mbaye Diagne'nin satılmasını bekleyen Galatasaray'da forvet adayları listesinin ilk sıralarında bulunan Chicharito lakaplı Meksikalı golcü oyuncunun maliyeti Galatasaray yönetimini zora soktu. 31 yaşındaki oyuncunun menajeri geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gelerek transfer şartları hakkında başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak ile görüşmüştü. Bu görüşmede şartlarını sunan Hernandez'in menajeri, yıllık 3 milyon Euro sabit ücretten 3 yıllık sözleşme talep etmişti. Oyuncunun yıllık ücreti hakkında yapılan pazarlıklar sonrasında anlaşma sağlanırken, Galatasaray yönetimini düşündüren asıl etken West Ham United'ın oyuncu için istediği 6 milyon Euro'luk bonservis bedeli oldu. Meksikalı oyuncunun açıklamaları da kulübünün bonservis konusunda yardımcı olması yönünde yorumlanırken, Galatasaray yönetiminin de İngiliz ekibiyle pazarlıkları devam ediyor.

Javier Hernandez bugüne kadar kulüp takımlarında 405 maçta forma giydi ve 152 gol kaydetti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0