Marcao için teklif yükseliyor!

Ara transfer döneminde Portekiz Ligi takımlarından Chivas'tan transfer edilen ve gösterdiği performansla taraflı tarafsız herkesi kendine hayran bırakan Marcao için Avrupa takımlarının ilgisi devam ediyor. 23 yaşındaki Brezilyalı savunma oyuncusu için İtalyan kulübü Atalanta teklif yapmaya hazırlanırken, Galatasaray yönetimi gelecek teklifin miktarına göre hareket edecek.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da devre arasında takıma katılan ve  gösterdiği başarılı performans sonrasında şampiyonluğun mimarlarından birisi olan Marcao için gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olan İtalyan kulübü Atalanta oldukça ısrarlı davranıyor. İlk olarak nabız yoklayan ve Marcao için 8 milyon Euro teklif eden İtalyan ekibi aldığı olumsuz cevap karşısında teklifini 10 milyon Euro'ya yükseltti. 

Bergamo ekibinin ikinci teklifini de geri çeviren Galatasaray yönetimi oyuncusunu satmayı düşünmediğini belirtirken, İtalyan basınında Atalanta'nın bir kez daha teklif yapacağı iddiası ortaya atıldı. Teknik direktör Fatih Terim'in takımda kalmasını istediği başarılı defans oyuncusunu yönetim kanadı da bırakmama kararı alsa da teklifin 15-20 milyon Euro'ya kadar çıkması halinde durum değerlendirmesi yapılacağı kaydedildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0