Galatasaray yönetimi Radja Nainggolan için nabız yokluyor!

Yeni sezon öncesinde kadrosuna takviye yapmak isteyen ve orta sahada derinlik yaratmak isteyen Galatasaray'da gündeme son gelen isim Belçikalı yıldız oyuncu Radja Nainggolan oldu. Milano ekibinin yeni teknik direktörü Conte'nin kadroda düşünmediği yıldız oyuncu için Inter yönetimiyle temasa geçildi.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; bu sezon kiralık olarak forma giyen Badou Ndiaye ile yollarını ayıracak olan Galatasaray'da orta alana mutlak bir takviye yapmak isteyen teknik heyetin radarına Inter'de kadroda düşünülmeyen 31 yaşındaki Belçikalı orta saha oyuncusu Radja Nainggolan takıldı. Orta sahada dinamik, sert ve kaliteli rotasyon oluşturmak isteyen teknik direktör Terim, yıldız oyuncunun adını listeye yazdı.

Inter'e sezonun son haftasında Empoli karşısında attığı golle gelecek sezon için Şampiyonlar Ligi biletini getiren isim olmasına rağmen yeni teknik direktör Antonio Conte'nin kaptan Mauro Icardi ile birlikte Radja Nainggolan'ı da yeni sezonda takımda istemediğini Uzakdoğulu patronlara iletti. Bunun üzerine de Galatasaraylı idareciler geçmiş yıllarda gerçekleştirdikleri Felipe Melo'nun transfer öyküsüne benzer bir operasyon için düğmeye bastı ve Serie A ekibi Inter'in 31 yaşındaki Belçikalı orta saha oyuncusu Radja Nainggolan'a resmen talip oldu.

2011 yılında Juventus'un başında olan İtalyan teknik adam Antonio Conte, takımın yıldız isimlerinden Felipe Melo'yu sezon başında Amerika'daki yaz kampına götürmemiş ve yönetime satılabilir raporu vermişti. Bunun üzerine Galatasaraylı yöneticiler devreye girerek uzun uğraşlar sonucunda Brezilyalı transfer edebilmişti. Sarı-kırmızılı yetkililer, yaklaşık 6 yıl aradan sonra yeniden İtalyan teknik adamın kadroda düşünmediği bir orta saha oyuncusu olan Radja Nainggolan'ı kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. İtalyan devinde yıllık 4 milyon Euro kazanan tecrübeli oyuncu için Inter'in yanıtı beklenirken, Galatasaray yönetimi daha önce orta saha pozisyonu için görüştüğü Ever Banega transferinde de gelecek cevaba göre hareket edecek.

Belçikalı yıldız oyuncu geçen sezon başında 38 milyon Euro bonservis bedeliyle Roma kulübünden transfer edilmişti. Merkez orta saha oyuncusu Nainggolan bu sezon tüm kulvarlarda 36 resmi maçta forma giydi ve 7 gol - 3 asistlik performans sergiledi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0