Seçim Karmaşası!

Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda kazanılan şampiyonlukların ardından Galatasaray'da camianın yüzü gülerken, yönetim Mart ayında yaşanan idari ibrasızlık için mahkemeden karar bekliyor. Daha önce alınan tedbir kararının mahkeme tarafından kaldırılması camiada endişeye yol açtı.

Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da bir yandan şampiyonluk sevinci devam ederken, bir yandan da heyecanla yeni sezon öncesinde transferler bekleniyor. Başkan Mustafa Cengiz ve yönetimi ise, tabir-i caizse diken üstünde.. Mart ayında gerçekleştirilen olağan genel kurulda başkan Mustafa Cengiz ve yönetimi idari açıdan ibra edilmemiş ve bunun üzerine süreç yargıya taşınmıştı. Daha önce kulüp yöneticisi Okan Böke tarafından alınan tedbir kararı, Salı günü İstanbul 5. Asliye Hukuk Mahkemesi tarafından kaldırıldı.

CENGİZ ADAY OLAMAYACAK
Salı öğle saatlerinde yaşanan bu gelişmenin ardından yönetimde telaş başladı ve tüm gözler 13 Haziran'da yani perşembe günü 14. Asliye Hukuk Mahkemesinde görülecek davaya çevrildi. İkinci başkan Abdürrahim Albayrak ve başkan yardımcısı Yusuf Günay'ın açtığı davada, mahkeme tedbiri kaldırır ve genel kurul üyeleri lehinde karar verirse seçim kararı alınacak. İşin diğer boyutu ise bu şekilde seçime gidildiği takdirde Mustafa Cengiz ve kurulları yeni seçimde aday olamayacak.

ÖZGÜR SAVAŞ ÖZÜDOĞRU AÇIKLAMA YAPTI
Çıkan haberler sonrasında Galatasaray yönetim kurulu üyesi Özgür Savaş Özüdoğru, kişisel Twitter hesabından bir açıklama yayınladı. Özüdoğru yaptığı açıklamada "Okan Böke tarafından daha önce 5. Asliye Hukuk Mahkemesi'ne yapılan tedbir kararı başvurusunun, Abdurrahim Albayrak ve Yusuf Günay tarafından 14. Asliye Hukuk Mahkemesi'nden daha önce alınan tedbir kararı başvurusuyla birlikte değerlendirilmesi üzerine 20-75bin TL arasındaki teminat bedelinin ödenmemesi yüzünden düşürüldüğünü; idari ibrasızlık süreci için geçerli bir tedbir kararının olduğunu ve bu kararın devam ettiğini, mahkemeden çıkacak nihai sonucun beklendiğini" ifade etti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0