Galatasaray yönetiminden devrim gibi karar!

Yeni sezonda kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarını dört koldan sürdüren Galatasaray'da yönetim radikal bir karara imza attı. Uzun bir aradan sonra finansal olarak kar açıklayan Mustafa Cengiz yönetimi, transfer çalışmalarında da her oyuncuya imza parası ödememe kararı aldı. Teknik direktör Fatih Terim'in de onayı doğrultusunda alınan bu kararda yalnızca belli kriterleri taşıyan oyuncular için esneklik yapılacak.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da yönetim yeni sezon öncesinde radikal bir karar aldı ve "imza parası" uygulamasına yeni bir kriter getirdi. Sözleşmesi biten ve bonservisi elinde olan oyunculara, alacakları yıllık ücret dışında ekstra olarak verilen bedel konusunda Galatasaray yönetimi son derece seçici davranacak. Yerli futbolculara bu konuda kesinlikle ayrımcalık tanınmazken, yabancı futbolcularda da "yıldız" statüsündeki isimler için imza parası verilmeye çalışılacak. Bu konuyla ilgili Milliyet'e bilgi veren yöneticilerin "İmza parası yalnızca özel transferlerde ve durumlarda söz konusu olacak." ifadelerini kullandı.

JIMMY DURMAZ ASKIYA ALINMIŞTI
Galatasaray yönetimi son olarak imza parası nedeniyle transferinde tıkanma noktasına geldiği Jimmy Durmaz transferinde bu prensibini uyguladı. Toulouse ile sözleşmesi biten ve serbest kalan Türk asıllı İsveçli futbolcunun 2 milyon Euro imza parası istemesi üzerine Galatasaray cephesi geri çekmiş ve resmi olarak duyurulması beklenen transfer tıkanmıştı. Ancak yönetimin kararlı tavrı sonrasında pürüzler giderildi ve 30 yaşındaki kanat oyuncusuyla imza parası ödenmeden transferin gerçekleşmesi için prensip anlaşması sağlandı.

RYAN BABEL'E ÖDENECEK
Galatasaray yönetimi yaz döneminde her ne kadar resmi olarak açıklamasa da 3 futbolculunun işlemlerini tamamladı. Ryan Babel ve Şener Özbayraklı'dan sonra Jimmy Durmaz'la da el sıkışan Galatasaraylı idareciler, bonservis bedeli ödemeden bu hamleleri gerçekleştirirken yalnızca Hollandalı yıldız oyuncu Ryan Babel'e imza parası ödeyecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0