Deniz Türüç için ilk teklif yapıldı..

Yeni sezon öncesinde yerli kalitesini arttırmak isteyen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Uzun süredir gündemimizde olan Deniz Türüç'ün transferi için Kayserispor'a ilk teklifini yapan Galatasaray beklemeye geçerken, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan başarılı oyuncunun da istekli olması transferde en büyük avantaj..

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürerken, başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak teknik direktör Fatih Terim'in ısrarla istediği Deniz Türüç transferinde sona yaklaştı. Kayserispor cephesinin daha önce 10 milyon Euro bonservis bedeli istediği 26 yaşındaki oyuncu, yönetimle yaptığı görüşmede takımdan ayrılmak istediğini açıklaması Galatasaray'ın elini güçlendirdi. Kayseri ekibinde bir yıllık sözleşmesi kalan ve bir süredir takımdan ayrılmak için yönetimden kolaylık isteyen Deniz, son olarak teknik direktör Hikmet Karaman'la da yeni sezon için yaptığı görüşmede hocasına ayrılmak istediğini ve kendisine kolaylık sağlanmasını istediğini ifade etti.

Galatasaray yönetiminin daha önce bonservis bedelini sorduğu ancak olumsuz yanıt aldığı 26 yaşındaki orta saha oyuncusu için Kayserispor kulübüne 3 milyon Euro + 1 oyuncu kiralık şeklinde bir paket sunduğu öğrenilirken, Hollanda'da yetişen başarılı oyuncunun da Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle Galatasaray'a imza atmaya hazır olduğu ifade edildi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0