Gövde gösterisi başlıyor!

Süper Lig'de şampiyon Galatasaray yeni sezon öncesini kadrosunu güçlendirme çalışmalarını gerçekleştirirken, yönetim uzun süredir görüşmelerini gerçekleştirdiği ve ön anlaşma sağladığı oyuncuları resmi olarak duyurmaya hazırlanıyor. Bu haftadan itibaren Aslan sırasıyla Ryan Babel, Şener Özbayraklı, Jimmy Durmaz gibi isimleri açıklayarak gövde gösterisi yapacak. 

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray yönetimi transfer çalışmalarında oldukça hareketli bir haftaya girdi. Süper Lig'de iki sezondur üstüste elde ettiği şampiyonluklarını Avrupa'da başarı ile taçlandırmak isteyen Galatasaray'da teknik heyet kaliteli bir kadro kurmayı planlarken, yönetim kanadı da sözleşme aşamasına geldiği transferlere resmiyet kazandıracak. Sarı-Kırmızılı camiada 26 Haziran Çarşamba gününden itibaren büyük bir hareketlilik olacağı öğrenilirken, KAP bildirimlerinin de bu hafta sonuna doğru yapılacağı belirtildi.

Şampiyon Galatasaray sezonun sona ermesiyle birlikte bonservissiz oyunculardan Ryan Babel, Şener Özbayraklı, Jimmy Durmaz gibi isimlerle anlaşma sağlarken, asker olan Şener’in durumu terhis tarihinin ardından netleşecek. Bu isimlerin hafta sonuna kadar açıklanacağı iddia edildi. 

Galatasaray yönetimi ayrıca gündeminde tuttuğu oyuncular için girişimini hızlandırdı. Sarı-kırmızılı yetkililerin gündemindeki Ever Banega, Vedat Muriqi ve Deniz Türüç konusunda bu hafta önemli adımlar atacağı bildirildi. Galatasaray yönetimi bir süredir görüştüğü oyuncularla prensip anlaşması sağlarken, Arjantinli futbolcu Ever Banega’dan kulübü Sevilla’yı ikna etmesini beklerken; Vedat Muriqi için Çaykur Rizespor ve Deniz Türüç için ise Kayserispor ile yeniden masaya oturularak son pazarlıklar yapılacak. Bu oyuncular için tekliflerini revize etmesi beklenen Galatasaray, iki oyuncunun bonservisi için kulüplerine 3 milyon Euro ve takımda düşünülmeyen bazı isimlerin takasta kullanılması yada genç oyuncuların kiralanmasını teklif edecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0