Fatih Terim mesaiye başlıyor..

Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda şampiyonluk sevinci yaşayarak uzun bir aradan sonra sezonu dubleyle kapatan İmparator Fatih Terim, sezonun bitiminin ardından ailesiyle birlikte tatile çıkmıştı. Bodrum'daki yazlığında dinlenen deneyimli teknik adam, hafta sonu itibariyle İstanbul'a gelirken bugünden itibaren de Florya'da yeni sezon çalışmalarına başlayacak.

Ailesiyle birlikte Bodrum'da tatilini gerçekleştiren Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, tatilde de çalışmalarını sürdürürken son olarak kurmaylarıyla birlikte yeni sezon öncesi durum değerlendirmesi yapmıştı. Deneyimli teknik adam yeni sezon öncesi gerçekleştirilecek kamp çalışmalarının yanı sıra kadro hakkında da yardımcılarıyla fikir alışverişlerinde bulunurken, yönetim kanadıyla da sürekli olarak telefonda görüşmüş ve transferleri yakından takip etmişti.

23 Haziran seçimlerinin de etkisiyle İstanbul'a dönen İmparator, yeni sezon öncesinde 1 Temmuz'da takımı toplaması beklenirken, kamp çalışmaları hakkında da nihai kararını verecek ve resmi olarak duyurulacak. Teknik direktör Fatih Terim'in ayrıca önümüzdeki günlerde başkan Mustafa Cengiz ile biraraya gelerek yeni sezon öncesi yol haritasını aktarması bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0