Henry Onyekuru için umut verici gelişme!


Geçtiğimiz sezon başında Everton'dan kiralanan ve 14 gol - 5 asistlik performansıyla şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Henry Onyekuru'yu gelecek sezonda da takımda tutmak için Galatasaray yönetimi temaslarını sürdürüyor. Teknik direktör Fatih Terim'in şartların zorlanmasını istediği 21 yaşındaki Nijeryalı oyuncunun menajeri William D'avila, gelecek sezon için umutlu konuştu.

İspanyol basınına açıklamalarda bulunan William D'avila, gelecek sezon için Henry Onyekuru'nun yeniden Galatasaray'da oynama ihtimalinin olduğunu belirtti. Onyekuru için bazı takımların temas halinde olduğunu belirten D'avila "İspanya’dan Valencia, Sevilla ve Betis’ten teklifler aldık. Espanyol da Henry Onyekuru’yu istiyor ancak Everton, Galatasaray’daki gelişiminden memnun ve 1 yıl daha orada devam etmesini istiyor. Henry de Galatasaray’da devam etmek istiyor. Bu zamanlarda net bir şey söylemek doğru olmaz. Durum ne olacak, birlikte göreceğiz." ifadelerini kullanarak, gelecek sezon için umut verdi.

Bu sözler Galatasaray'ın genç yıldız adayını bir sezon daha kiralaması konusunda yaptığı görüşmelerde son aşamaya geldiğini gösterirken, artık resmi açıklamaların yapılması bekleniyor. Galatasaray yönetimi geçen sezon 800bin Euro kiralama bedeli ve 1.2 milyon Euro yıllık ücret olmak üzere toplamda 2 milyon Euro'luk bedel karşılığında Henry Onyekuru'yu kiralamıştı. Süper Lig'de oynadığı 31 maçta 14 gol - 5 asist gibi dikkat çeken bir performansa imza atan Nijeryalı oyuncu, şampiyonlukta başrol oynayarak dikkatleri üzerine çekmişti. Nijeryalı oyuncu sezon boyunca Avrupa'nın bir çok kulübünden de scoutların takibindeydi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0