Juan Mata'ya toplamda 12 milyon Euro!

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde iddialı bir kadro kurmak isteyen Galatasaray, kadrosunu güçlendirmek için kolları sıvadı. Ryan Babel ve Şener Özbayraklı ile prensip anlaşmasına varan Galatasaray yönetimi yeni sezonda kadroya yıldız bir isim katarak dikkatleri üzerine çekmek istiyor. Avrupa basınında çıkan iddialara göre, Galatasaray sözleşmesi sona eren Juan Mata için toplamda 12 milyon Euro'luk teklif yapmaya hazırlanıyor!

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde de iddialı bir kadro kurmak için temaslarını sıklaştırdı. Bir yandan gelecek vaadeden diğer yandan da tecrübesi yüksek kaliteli isimler ile temaslar kuran Galatasaraylı idareciler, resmi olarak açıklamaya hazırlandığı Ryan Babel ve Şener Özbayraklı'nın ardından dikkat çeken bir hamle daha yaptı. Manchester United ile olan sözleşmesi sona eren ve farklı bir kariyer planlaması yapacağını açıklayan Juan Mata'nın şartlarını soran Galatasaraylı yetkililer, yıldız oyuncunun menajeriyle yaptıkları görüşmede 3 yıl için toplamda 12 milyon Euro'luk ücret önererek bu transfer için ciddi olduğunu gösterdi.

Manchester United'dan yılda 6 milyon Euro kazanan Juan Mata'ya 4 milyon euro garanti ücret öneren yönetim, İspanyol futbolcunun talep ettiği imza parasını ortadan kaldırmaya çalışıyor. İspanya'dan eski kulübü Valencia'dan da teklif alan Juan Mata, kariyerine Şampiyonlar Ligi'nde devam eden bir kulüpte devam etmek istiyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0