Ever Banega transferi için kritik hafta!

Yeni sezon için transfer çalışmalarına son sürat devam eden ve Ryan Babel ile Şener Özbayraklı ile anlaşmaya varan Galatasaray, transfer listesinde bulunan bir diğer isim olan Arjantinli merkez orta saha Ever Banega'nın transferini bitirmek için harekete geçti.

Sporx'in haberine göre; Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, gelecek sezon için merkez orta sahasını güçlendirmeye hazırlanıyor. Yeni sezonda kadroda düşünülmeyen Badou Ndiaye'nin yerine oyuncu arayan Galatasaray'da ilk tercih Sevilla forması giyen Arjantinli yıldız oyuncu Ever Banega'nın transferi için bu hafta oldukça kritik önem taşıyor! 30 yaşındaki Arjantinli oyuncunun menajeriyle birçok kez görüşme yapan Galatasaraylı idareciler, şimdi de kulübü Sevilla ile masaya oturmak için harekete geçiyor.

5 MİLYON EURO GÖZDEN ÇIKARTILDI
İdari direktör Şükrü Hanedar bu hafta içinde Sevilla kulübünün yetkilileriyle görüşme yapmak için İspanya'ya gidecek ve transferi bitirmeye çalışacak. Galatasaray'ın bu transferi bitirmek için 5 milyon Euro'yu gözden çıkardığı belirtiliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0