Bruma için karşı karşıya: PSV ve Galatasaray!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in yeni için Henry Onyekuru'nun kiralanamaması halinde kadroya katılmasını istediği isimler arasında ilk sırada yer alan Portekizli eski oyuncusu Bruma'nın talipleri artıyor. Galatasaraylı idarecilerin bir süre önce kiralama şartlarını sorduğu Bruma'ya son olarak PSV Eindhoven kulübünün de talip olduğu iddia ediliyor.


Hollanda basınında yer alan haberlere göre; Galatasaray'da Henry Onyekuru'nun yerine kadroda katılacağı yönünde söylentiler olan Bruma için Hollanda devi PSV Eindhoven'ın da devrede olduğu kaydedildi. PSV teknik direktörü Mark van Bommel'in, takımın yıldız isimleri Hirving Lozano ve Steven Bergwijn'in transfer döneminde ayrılık ihtimaline karşı Portekizli oyuncunun ismini yönetime verdiği kaydedildi.

Portekiz'de yayın yapan TVI24 adlı televizyon kanalında yer alan Mais Transferencias adlı spor programında paylaşılan özel haberde ise; Bruma'nın yaz döneminde 10 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında PSV Eindhoven'ın yolunu tutabileceği ifade edilmişti.

Bruma, sezon içerisinde Mart ayında yaptığı açıklamada, "Galatasaray'dan bir talep oldu ancak ayrılığı düşünmedim ve takımda kaldım." açıklamasını yapmıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0